Achteraf gezien had ik veel eerder moeten kiezen voor het Innova koebed. Ik heb er geen moment spijt van gehad!

Het doel voor melkveehouder Gert Jan Neef was makkelijk; het creëren van de perfecte ligplaats, dat is essentieel voor een goede productie en een langere levensduur van de koeien. Maar welke boxbedekking het zou worden was geen makkelijke keuze voor melkveehouder Gert Jan Neef; ‘Er zijn zoveel mogelijkheden op de markt.’

De doorslag

“Het feit dat er duizenden koeien dagelijks genieten van deze goede ligplaats én door de jarenlange ervaring van DSD Stalinrichting met deze boxbedekking, gaf voor mij de doorslag.

Meer liggen is meer melk

“Nadat de ligboxbedekking door DSD Stalinrichting geplaatst was, gingen de koeien direct sneller en makkelijker liggen. Ze liggen nu veel meer, wat aangeeft dat ze het naar hun zin hebben. Meer liggen is meer herkauwen. Meer herkauwen is meer melk!”

Innova koebedden

Het Innova koebed is geschikt voor elke stal en zorgt voor veel comfort bij uw veestapel!

Deze box bedekking kan  in nieuwe stallen, maar kan ook bij renovatie gebruikt worden. Het is leverbaar in grootvee-, jongvee- en kalf-uitvoering.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoog koecomfort en -welzijn zult u al snel terugzien in de melkproductie. Onze specialisten komen graag bij u in de stal meekijken wat de mogelijkheden zijn.