Diervriendelijkheid, arbeidsbesparing en duurzaamheid

DSD Stalinrichting onderscheidt zich in de markt door diervriendelijkheid, arbeidsbesparing en duurzaamheid. Deze begrippen staan centraal voor de stalinrichtingsoplossingen die we ontwikkelen, verkopen én monteren.

DSD ontzorgt melkveehouders

  • Wat is uw plan voor de toekomst?
  • Wat vindt u belangrijk qua arbeidsgemak en arbeidsverlichting?
  • Op welk niveau moet het koecomfort worden gebracht?
  • Welke invloed hebben uw wensen op de totaalinvestering?

Door al in een vroeg stadium bij uw plannen te worden betrokken, kunnen veel vragen vroegtijdig worden beantwoord en zijn vervelende verrassingen tijdens en na het bouwproces nagenoeg uitgesloten!

Al sinds 1979 is DSD actief als leverancier in de melkveehouderijsector. Door de jaren heen mochten we grote naamsbekendheid opbouwen als stalinrichter in Noord-Nederland. In 2003 was de tijd rijp om als fabrikant verder te gaan. Een geweldige stap vooruit en ondertussen vinden onze producten hun weg door heel Nederland en ver daar buiten.

Onze vaste kern van gespecialiseerde medewerkers ontwikkelt, verkoopt en monteert stalinrichtingsoplossingen die zij zelf, als ze veehouder zouden zijn, in hun stal zouden willen hebben. Kortom: prijsconcurrerende totaalproducten voor koe en veehouder!

Binnen ons bedrijf zetten we expertise doelgericht in. Inzet van vaste, gespecialiseerde monteurs resulteert in vakwerk, tijdwinst en tevreden koeien én klanten. DSD ontzorgt melkveehouders. De lijnen zijn kort, onze werkwijze pragmatisch.

DSD: Desirable Solutions for Dairy

Hoog welzijn is goed voor koe en boer

Uw werk is melk produceren met gezonde koeien. Uw koe wil een comfortabel leven, u wilt een goed inkomen met minder inspanning en de maatschappij wil diervriendelijke veehouderij. DSD draagt hieraan bij met diervriendelijke, arbeidsbesparende, duurzame en rendement verhogende stalinrichting voor melkkoeien, jongvee en kalveren.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoog koecomfort en -welzijn zult u al snel terugzien in de melkproductie. Onze specialisten komen graag bij u in de stal meekijken wat de mogelijkheden zijn.