Bediening

Met oprolpoorten en schuifgordijnen is ventilatie van grond tot dakgoot mogelijk. Zo kunt u elke opening in uw stal ventileren of afschermen tegen zon, wind en regen.

Voor deze poorten kan gekozen worden uit WB90 ventilatiegaas in groen of antraciet.

Oprolpoorten

Oprolpoorten zijn een alternatief voor het afsluiten van deuropeningen van 3 tot 6 meter breed. De poorten zijn dusdanig degelijk uitgevoerd waarbij ze geschikt zijn voor dagelijks openen en sluiten. Het toevoegen van stabilisatieprofielen verhoogt de bestendigheid tegen wind.

Schuifgordijnen

Schuifgordijnen zijn ideaal om snel en vaak te openen en sluiten. De gordijnen zijn aan één kant voorzien van een vastzetprofiel en aan de andere zijde van een opspanprofiel.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoog koecomfort en -welzijn zult u al snel terugzien in de melkproductie. Onze specialisten komen graag bij u in de stal meekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tevreden klanten vertellen

"We hadden koeien die te veel stonden en zagen veel dikke hakken. Direct na installatie van de AUC Waterbedden waren de boxen volop bezet en zie ik veel minder dikke hakken. De waterbedden zin de investering meer dan waard."

Bart de Kruijf uit Werkhoven

"Bij de bouw van mijn nieuwe stal koos ik voor een complete DSD inrichting. 11 jaar later is alles nog puntgaaf. Toen ik twee jaar geleden wilde investeren in ventilatoren, wist ik meteen waar ik ze wilde kopen."

Erwin Matthezing uit Assen

"Toen ik investeerde in twee melkrobots, moest ik ook de stal verbouwen. Ik koos voor Ster ligboxen en AUC waterbedden vanwege de 15 jaar garantie, dat geeft vertrouwen. Het is duidelijk dat de koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan."

André Baars uit St. Jacobiparochie

"Achteraf gezien had ik veel eerder moeten kiezen voor het Innova koebed. De jarenlange ervaring van DSD stalinrichting met deze boxbedekking gaf voor mij de doorslag. Ze liggen nu veel sneller, makkelijker en meer, wat aangeeft dat ze het naar hun zin hebben. "

Gert Jan Neef

"We hebben vorige maand nieuwe boxen en nieuwe koematrassen in onze stallen laten leggen door DSD stalinrichting. In 3 dagen was het klaar. We zijn zeer tevreden en het is super netjes geworden."

Danielle van Wilgen uit Vuren