Vouwsysteem

Zijwandventilatie met een vouwsysteem is geschikt voor elk type zijwand, van een lage wand tot wel 450 cm hoog. Ook de hoogte van de ondermuur kan hier gering zijn.

Het vouwsysteem is minder foutgevoelig dan een oprolsysteem, omdat eventueel vuil wat er tussen terecht komt, er weer uitvalt bij het sluiten van het doek. Daarentegen neemt wel iets meer ruimte in om plaats te bieden aan het gevouwen doek.

De eigenschappen van ons vouwsysteem

  • Systeem voor verschillende ventilatie-openingen tot 450 cm hoogte en 50 m lengte
  • Bovenbuis: 50 mm aluminium met pees-sleuf
  • Onderste buis: 0.5 “verzinkte buis in zoom
  • Aandrijving: gelagerde Ø1” buis, staal verzinkt,met draadtrommels
  • Handmatige of elektrische bediening
  • Aandrijfmechanisme aan de zijkant of in het midden
  • 4 soorten afsluitzeilen
  • Naar boven sluitend
  • Stormkering uit Ø1″ buis staal verzinkt.
  • Bij elektrische bediening met potmeter gaat het kleed elke 24 uur open en dicht en gaat weer naar de in gestelde opening

Een frisse wind door uw stal?

Benieuwd hoe wij uw koeien kunnen koelen met zijwandventilatie? Onze specialisten komen graag bij uw stal kijken om de beste zijwandventilatie samen te stellen met u voor gezonde, blije koeien en hogere opbrengst.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoog koecomfort en -welzijn zult u al snel terugzien in de melkproductie. Onze specialisten komen graag bij u in de stal meekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tevreden klanten vertellen

"We hadden koeien die te veel stonden en zagen veel dikke hakken. Direct na installatie van de AUC Waterbedden waren de boxen volop bezet en zie ik veel minder dikke hakken. De waterbedden zin de investering meer dan waard."

Bart de Kruijf uit Werkhoven

"Bij de bouw van mijn nieuwe stal koos ik voor een complete DSD inrichting. 11 jaar later is alles nog puntgaaf. Toen ik twee jaar geleden wilde investeren in ventilatoren, wist ik meteen waar ik ze wilde kopen."

Erwin Matthezing uit Assen

"Toen ik investeerde in twee melkrobots, moest ik ook de stal verbouwen. Ik koos voor Ster ligboxen en AUC waterbedden vanwege de 15 jaar garantie, dat geeft vertrouwen. Het is duidelijk dat de koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan."

André Baars uit St. Jacobiparochie

"Achteraf gezien had ik veel eerder moeten kiezen voor het Innova koebed. De jarenlange ervaring van DSD stalinrichting met deze boxbedekking gaf voor mij de doorslag. Ze liggen nu veel sneller, makkelijker en meer, wat aangeeft dat ze het naar hun zin hebben. "

Gert Jan Neef

"We hebben vorige maand nieuwe boxen en nieuwe koematrassen in onze stallen laten leggen door DSD stalinrichting. In 3 dagen was het klaar. We zijn zeer tevreden en het is super netjes geworden."

Danielle van Wilgen uit Vuren