Bediening

Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en de intensiteit van het gebruik van de ventilatiesystemen, kunt u kiezen voor verschillende typen bediening.

Handmatig met handlier

De meest eenvoudige bediening is mogelijk met een handlier.

Elektrisch handgeregeld

Door middel van een potmeter bediening of hold-to-run bediening, kunt u zelf kiezen wanneer en hoe ver u de zijwandventilatie opent en sluit.

DSD Easy Volautomatisch besturingssysteem

Laat onze bediening u het werk uit handen nemen. Op basis van wind-, regen- en temperatuursensoren wordt bepaald wanneer de ventilatie geopend en gesloten is. Dit systeem is gemakkelijk instelbaar en voorzien van veiligheidssystemen tegen spanningsverschillen en een veiligheidswerkschakelaar.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoog koecomfort en -welzijn zult u al snel terugzien in de melkproductie. Onze specialisten komen graag bij u in de stal meekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tevreden klanten vertellen

"We hadden koeien die te veel stonden en zagen veel dikke hakken. Direct na installatie van de AUC Waterbedden waren de boxen volop bezet en zie ik veel minder dikke hakken. De waterbedden zin de investering meer dan waard."

Bart de Kruijf uit Werkhoven

"Bij de bouw van mijn nieuwe stal koos ik voor een complete DSD inrichting. 11 jaar later is alles nog puntgaaf. Toen ik twee jaar geleden wilde investeren in ventilatoren, wist ik meteen waar ik ze wilde kopen."

Erwin Matthezing uit Assen

"Toen ik investeerde in twee melkrobots, moest ik ook de stal verbouwen. Ik koos voor Ster ligboxen en AUC waterbedden vanwege de 15 jaar garantie, dat geeft vertrouwen. Het is duidelijk dat de koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan."

André Baars uit St. Jacobiparochie

"Achteraf gezien had ik veel eerder moeten kiezen voor het Innova koebed. De jarenlange ervaring van DSD stalinrichting met deze boxbedekking gaf voor mij de doorslag. Ze liggen nu veel sneller, makkelijker en meer, wat aangeeft dat ze het naar hun zin hebben. "

Gert Jan Neef

"We hebben vorige maand nieuwe boxen en nieuwe koematrassen in onze stallen laten leggen door DSD stalinrichting. In 3 dagen was het klaar. We zijn zeer tevreden en het is super netjes geworden."

Danielle van Wilgen uit Vuren