Doeken en gaas

Al onze ventilatiesystemen zijn leverbaar met verschillende typen doek, waarbij optioneel vogelgaas geplaatst kan worden.

Afsluitdoek

Ons afsluitdoek is gemaakt van geweven zeil met een coating die het doek 100% winddicht maakt. Met een gewicht van 620gr/m2 is het bijzonder sterk en duurzaam.

Leverbaar in:

  • Groen, verduisterend (op aanvraag ook in andere kleuren)
  • Groen, lichtdoorlatend
  • Antraciet, lichtdoorlatend
  • Wit, transparant

Vogelgaas

Met vogelgaas worden vogels uit de stal geweerd wanneer het ventilatiesysteem geopend is. Dit vogelgaas wordt in de opening gespannen, achter het afsluitdoek.

Verkrijgbaar in zwart met mazen van 25 x 25 mm of mazen van 17 x 34 mm.

Vogels in de stal zorgen namelijk niet alleen voor een hoop kabaal en grote hoeveelheden vogelpoep, de vogelpoep die op het kuil beland verhoogt ook de stikstofuitstoot van uw vee.

Ventilatiegaas

Ventilatiegaas wordt voornamelijk gebruikt in onze poorten en schuifzijlen. Dit gaas is enigszins lichtdoorlatend en leverbaar in verschillende kleuren zoals groen en antraciet.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoog koecomfort en -welzijn zult u al snel terugzien in de melkproductie. Onze specialisten komen graag bij u in de stal meekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tevreden klanten vertellen

"We hadden koeien die te veel stonden en zagen veel dikke hakken. Direct na installatie van de AUC Waterbedden waren de boxen volop bezet en zie ik veel minder dikke hakken. De waterbedden zin de investering meer dan waard."

Bart de Kruijf uit Werkhoven

"Bij de bouw van mijn nieuwe stal koos ik voor een complete DSD inrichting. 11 jaar later is alles nog puntgaaf. Toen ik twee jaar geleden wilde investeren in ventilatoren, wist ik meteen waar ik ze wilde kopen."

Erwin Matthezing uit Assen

"Toen ik investeerde in twee melkrobots, moest ik ook de stal verbouwen. Ik koos voor Ster ligboxen en AUC waterbedden vanwege de 15 jaar garantie, dat geeft vertrouwen. Het is duidelijk dat de koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan."

André Baars uit St. Jacobiparochie

"Achteraf gezien had ik veel eerder moeten kiezen voor het Innova koebed. De jarenlange ervaring van DSD stalinrichting met deze boxbedekking gaf voor mij de doorslag. Ze liggen nu veel sneller, makkelijker en meer, wat aangeeft dat ze het naar hun zin hebben. "

Gert Jan Neef

"We hebben vorige maand nieuwe boxen en nieuwe koematrassen in onze stallen laten leggen door DSD stalinrichting. In 3 dagen was het klaar. We zijn zeer tevreden en het is super netjes geworden."

Danielle van Wilgen uit Vuren