Stierenvoerhek

Het stierenvoerhek is een extra grote en extra zwaar uitgevoerde versie van het Engels zelfsluitend voerhek en al vanaf 1 kopopening lengte verkrijgbaar.

De eigenschappen van ons stierenvoerhek

Het stierenvoerhek wordt op lengtemaat gemaakt en is extra zwaar uitgevoerd.

Verstelbare spijl zodat de halswijdte aangepast kan worden aan de nek van de stier.

Eenvoudig sluit- en ontgrendelsysteem met 1 & 2 vastzetplaatsen.

Ook als maatwerk leverbaar.

Technische eigenschappen

 • Boven- en onderkoker van 60×60
 • Tussenstijl koker 50×50
 • Vangstijl 1 1/2″ dikwandig

Interesse?Vraag hier snel meer info aan

  Hoog welzijn is goed voor koe en boer

  Uw werk is melk produceren met gezonde koeien. Uw koe wil een comfortabel leven, u wilt een goed inkomen met minder inspanning en de maatschappij wil diervriendelijke veehouderij. DSD draagt hieraan bij met diervriendelijke, arbeidsbesparende, duurzame en rendement verhogende stalinrichting voor melkkoeien, jongvee en kalveren.

  Tevreden klanten vertellen

  "We hadden koeien die te veel stonden en zagen veel dikke hakken. Direct na installatie van de AUC Waterbedden waren de boxen volop bezet en zie ik veel minder dikke hakken. De waterbedden zin de investering meer dan waard."

  Bart de Kruijf uit Werkhoven

  "Bij de bouw van mijn nieuwe stal koos ik voor een complete DSD inrichting. 11 jaar later is alles nog puntgaaf. Toen ik twee jaar geleden wilde investeren in ventilatoren, wist ik meteen waar ik ze wilde kopen."

  Erwin Matthezing uit Assen

  "Toen ik investeerde in twee melkrobots, moest ik ook de stal verbouwen. Ik koos voor Ster ligboxen en AUC waterbedden vanwege de 15 jaar garantie, dat geeft vertrouwen. Het is duidelijk dat de koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan."

  André Baars uit St. Jacobiparochie

  "Achteraf gezien had ik veel eerder moeten kiezen voor het Innova koebed. De jarenlange ervaring van DSD stalinrichting met deze boxbedekking gaf voor mij de doorslag. Ze liggen nu veel sneller, makkelijker en meer, wat aangeeft dat ze het naar hun zin hebben. "

  Gert Jan Neef

  "We hebben vorige maand nieuwe boxen en nieuwe koematrassen in onze stallen laten leggen door DSD stalinrichting. In 3 dagen was het klaar. We zijn zeer tevreden en het is super netjes geworden."

  Danielle van Wilgen uit Vuren