Hergebruik van voorkoelwater

Voor het hergebruik van voorkoelwater van de voorkoeler kan er een breektank met frequentie gestuurde pomp geplaatst worden. Ook indien u te weining druk van de waterleiding heeft kan een breektank met een frequentiegestuurde pomp geplaatst worden zodat er altijd voldoende druk is.

Wij gebruiken watergekoelde frequentiegeregelde pompbesturingen met variabele pompsnelheid.

Voordelen van frequentieregeling:

  • Volledige controle: constante druk
  • Engergiebesparend: 25 – 60 %
  • Geen waterslag
  • Verlengt de levensduur van de pomp
  • Verlengte tevens de levensduur van de installatie

Beveiligingen van de Steadypres regelaar

  • Droogloop van de pomp met automatische herstart
  • Overbelasting van de motor
  • Overbelasting van de elektronica
  • Vastzitten van de pomp

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoog koecomfort en -welzijn zult u al snel terugzien in de melkproductie. Onze specialisten komen graag bij u in de stal meekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tevreden klanten vertellen

"We hadden koeien die te veel stonden en zagen veel dikke hakken. Direct na installatie van de AUC Waterbedden waren de boxen volop bezet en zie ik veel minder dikke hakken. De waterbedden zin de investering meer dan waard."

Bart de Kruijf uit Werkhoven

"Bij de bouw van mijn nieuwe stal koos ik voor een complete DSD inrichting. 11 jaar later is alles nog puntgaaf. Toen ik twee jaar geleden wilde investeren in ventilatoren, wist ik meteen waar ik ze wilde kopen."

Erwin Matthezing uit Assen

"Toen ik investeerde in twee melkrobots, moest ik ook de stal verbouwen. Ik koos voor Ster ligboxen en AUC waterbedden vanwege de 15 jaar garantie, dat geeft vertrouwen. Het is duidelijk dat de koeien gemakkelijk gaan liggen en opstaan."

André Baars uit St. Jacobiparochie

"Achteraf gezien had ik veel eerder moeten kiezen voor het Innova koebed. De jarenlange ervaring van DSD stalinrichting met deze boxbedekking gaf voor mij de doorslag. Ze liggen nu veel sneller, makkelijker en meer, wat aangeeft dat ze het naar hun zin hebben. "

Gert Jan Neef

"We hebben vorige maand nieuwe boxen en nieuwe koematrassen in onze stallen laten leggen door DSD stalinrichting. In 3 dagen was het klaar. We zijn zeer tevreden en het is super netjes geworden."

Danielle van Wilgen uit Vuren